I fællesskabet ’Sammen om mad og bevægelse’ sætter vi sammen fokus på, hvordan du tager de første skridt mod sundere vaner. Det kræver blot, at du er motiveret for at komme i gang.

Kom bl.a. med på løbehold, gåture, kropsbevidsthedstræning, puls og styrke, holdspil mm. På grund af corona, kan der dog være ændringer i de aktuelle aktiviteter.

Her kan du se oversigt over de kommende aktiviteter:

Få gode oplevelser med andre

Det er altid nemmere at ændre vaner sammen med andre. Derfor vil du hos os blive en del af et fællesskab. Her er plads til alle - også dig der ønsker at komme i bedre form, har fysiske skavanker, svingende humør eller ønsker at indgå i et fællesskab med andre.

Vores aktiviteter kan være med til at give dig mere struktur og glæde i hverdagen, bedre søvn, fysik samt energi. Vi mødes flere gange ugentligt på Frydenlundskolen i Aarhus V.

Du kan deltage i vores aktiviteter i op til et år, hvorefter vi hjælper dig med at komme ud i andre foreninger, hvor du kan være med i lignende aktiviteter.

Tilbuddet er primært for dig mellem 18 og 60 år, som har ingen eller begrænset tilknytning til arbejdsmarkedet. Forløbet kræver ikke henvisning.

Vil du høre nærmere om forløbet:


For at uddybe din henvendelse inden vi kontakter dig: