Gå til hovedindhold

Motion i Vand 60+

Vi vil gerne give dig mulighed for at styrke din sundhed og trivsel gennem aktiviteter i vand i fællesskab med andre. Der findes flere muligheder både i kommunen og i diverse foreninger. Sammen finder vi ud af, hvad der passer bedst til dig.

 • Læs op

Indhold

  OBS! Telefonnummer ude af drift

  Af uransagelige årsager er Andreas nummer blevet lukket. Vi arbejder på at genoprette nummeret hurtigst muligt.

  Ved spørgsmål skal du i mellemtiden ringe på tlf. 41 85 56 10.  

  I Folkesundhed Aarhus har vi flere hold med vandgymnastik, hvor du har mulighed for at deltage i skånsom styrke- og konditionstræning i vand og samtidig hygge dig med andre seniorer. Aktiviteterne varetages fortrinsvis af frivillige instruktører. 

  Du kan læse mere og se tiderne i vores folder.

  Hvem kan deltage? 

  Motion i Vand 60+ er for pensionister 60+ år. Alle kan deltage, uanset om du er nybegynder eller øvet svømmer, har små skavanker, eller er i fin form.   


  Pris 

  Motion i Vand 60 foregår i forskellige svømmehaller i Aarhus bl.a. i Gellerupbadet, Aarhus Svømmestadion, Lyseng Svømmebad og Badeanstalten Spanien. Selve undervisningen varetages af frivillige og er gratis. Det koster kun en entrebillet til svømmehallen. Det kan være en god idé at købe et 12-turs kort.   

  Køb klippekortet online her.  


  Tilmelding 

  For at tilmelde dig et hold på Motion i Vand 60+ skal du kontakte Folkesundhed Aarhus på telefon 41 85 51 29 mandage og onsdage fra kl. 13.00 - 14.00.

  Der er løbende tilmelding hele året. Tilmeldingen gælder indtil udgangen af indeværende sæson (august-juni). Hvis du i løbet af året ikke ønsker at deltage længere, bedes du kontakte Folkesundhed Aarhus, så en anden har mulighed for at få pladsen på holdet.