Gå til hovedindhold

6 ugers forløb sammen med andre gravide

Her har du muligheden for at bruge noget tid sammen med en jordemoder og andre gravide, hvor din og din families trivsel er i fokus.

 • Læs op

Indhold

  Vi fokuserer på din trivsel og afprøver forskellige bevægelsesformer (fx yoga , øvelser for bækkenet, massage og vandgymnastik). Gruppeforløbet er lige dele dialog og bevægelse. Vi kan også bidrage til at finde en bevægelsesform, der passer til dig og et sted, hvor du kan dyrke den. I nogle tilfælde kan vi også hjælpe med økonomisk tilskud til kontingent til denne aktivitet. 

  Få indblik i forløbet her:

  Praktisk

  Hvis du vælger at deltage på vores gruppeforløb, så har du to muligheder for deltagelse. Du kan enten deltage på et formiddagshold eller et aftenhold alt efter, hvad der passer bedst i din hverdag. 

  • Formiddagsholdet er onsdage fra kl. 9 -12 
  • Aftenholdet er torsdage fra 17-19.30  

  Ved hver mødegang har du mulighed for at møde op fysisk eller deltage virtuelt. 

  Der er 6 mødegange før fødslen. 1 af mødegangene inviteres din partner eller pårørende med. Vi mødes 1-2 gange efter fødslen. 

  Forløbene foregår hos Folkesundhed Aarhus i FrydenlundHUSET på Høgevej 25b eller via Microsoft Teams, hvis du deltager online. 

  Hvis du vil tilmeldes eller vide mere

  Det bedste er, hvis din jordemoder eller læge henviser dig til en indledende samtale. På den måde har vi nemlig dit cpr. nummer, og kan komme i kontakt med dig via e-Boks, hvis vi ikke kan fange dig pr. telefon. 

  Du kan imidlertid også: 

  • Ringe til os på tlf: 24 78 31 94
  • Skrive til os på denne e-mail: gravidogsund@mso.aarhus.dk (oplys dit navn og telefonnummer)
  • Udfylde navn og telefonnummer ved at klikke på knappen her
   Udfyld navn og telefonnummer

  I alle tilfælde ringer vi dig op hurtigst muligt. 

   

  Sidst opdateret: 23. november 2023