Hvis du lever med smerter i lænden, har Folkesundhed Aarhus  et træningsforløb til dig. Træningen foregår på hold og ledes af en fysioterapeut. Målet er at give dig et så aktivt hverdagsliv som muligt, hvor træning og bevægelse indgår som en naturlig del.


Sådan træner vi

Vi arbejder med forskellige træningsformer, som er tilpasset dine evner. I træningen hjælper vi dig med at øge din kropsbevidsthed og kropskontrol, hvilket giver dig en god base for fortsat træning. Derudover afprøver vi forskellige former for afspænding.

Forløbet indeholder 18 mødegange. Der trænes to gange om ugen og undervisningen varer 1 time og 15 minutter pr. gang. Vi starter med en grundig introduktion til forløbet, træner 16 gange og afslutter med en evaluering og en snak om, hvor og hvordan du kan træne videre efter forløbet hos Folkesundhed Aarhus.


Det rigtige forløb for dig

Vi indleder forløbet med en samtale om dig og din situation. Vi taler om, hvilke udfordringer dine rygsmerter giver dig i din hverdag, og finder sammen ud af, om forløbet er det rigtige for dig. Der indgår ikke undersøgelse eller behandling i forløbet. Det er derfor vigtigt, at du er blevet undersøgt og udredt hos din læge eller på sygehus, før du begynder her.

NB: Vi tager vores forholdsregler ift. Corona.


Koster det noget?

Alle forløb og samtaler på Folkesundhed Aarhus betales af Aarhus Kommune. Det er derfor helt uden omkostninger for dig at deltage.