Gå til hovedindhold

Samtaler om alkohol

Vi tilbyder individuelle, gratis og anonyme samtaler til dig, der er nysgerrig på dit alkoholforbrug, og som gerne vil arbejde med dine alkoholvaner.

 • Læs op

Indhold

  Måske drikker du mere alkohol, end du har lyst til? Eller måske er du bare nysgerrig på et liv, hvor alkoholen fylder mindre.

  Vores sundhedsmedarbejder kan med råd og vejledning hjælpe dig til at blive mere bevidst om hvordan, hvornår og hvorfor, du drikker alkohol.

  I samtalerne taler vi om det, du er optaget af, og du får redskaber til, hvordan du undgår at drikke mere, end du har lyst til. Alt det, vi taler om, er selvfølgelig fortroligt.

  For nogle er målet at skære ned eller at tage en pause, mens det for andre handler om helt at stoppe med at drikke alkohol. Vi finder i fællesskab ud af, hvor stor en rolle alkohol skal fylde i dit liv.

  Samtalerne kan foregå som et fysisk møde eller et telefonisk forløb med op til 5 samtaler.  

  Viser det sig, at du har behov for egentlig behandling og er motiveret til det, så hjælper vi dig gerne i kontakt med den kommunale alkoholbehandling.  

  Ring og hør nærmere på telefon 41 85 77 61. Du er altid velkommen til at lægge en besked på vores telefonsvarer eller sende en sms, så kontakter vi dig hurtigst muligt.  

  Læs vores folder her  

  Sidst opdateret: 23. november 2023